Hotel Website of the Year Award

Hotel Website of the Year

Welkom bij de eerste ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing. Van 21 december tot 8 januari kun je onderstaand stemmen op je favoriete hotelwebsite. Door te stemmen maak je kans om een overnachting te winnen bij het hotel met de mooiste hotelwebsite van Nederland. Droom alvast lekker weg bij het bekijken van alle genomineerde websites!

Boulevard17

De website is zo opgezet dat deze goed inspeelt op de vraag van de gast; alle informatie is goed te vinden, makkelijk om doorheen te navigeren en er zitten dynamische elementen in verwerkt.

Stem op Boulevard17

Hotel Wiechmann

Een prachtige weergave van onze mooie, Amsterdams grachtenpandjes. Prachtige sfeer foto's en een meer dan prima reservering module.

Stem op Hotel Wiechmann

Luxury Suites Amsterdam

Strak, duidelijk, vindbaarheid is goed, marketing technisch tip top in orde, mooie duidelijke foto's.

Stem op Luxury Suites Amsterdam

Grand Hotel de Draak

Altijd actueel en goed gevuld met aantrekkelijke hotelarrangementen. Gebruiksgemak voor de potentiële gast staat hierbij voorop.

Stem op Grand Hotel de Draak

Saint Tropez Boutique Hotel

Fris en heeft "I want/need to go" uitstraling ;-)

Stem op Saint Tropez Boutique Hotel

Hotel Botterweck

De website promoot ons hotel goed, de mensen kunnen gemakkelijk en duidelijk alles vinden zoals arrangementen, kamers, algemene info en direct boeken. Het is visueel aantrekkelijk, de foto's zijn up to date. de website is ook mobile friendly. Het design past qua stijl, kleur en lettertype goed bij de identiteit van Hotel Botterweck. De voordelen van direct boeken is goed zichtbaar met een pop-up. De website is beschikbaar in diverse talen.

Stem op Hotel Botterweck

Hotel Amerika

Hotel Amerika is niet je typische website of hotel. Wij geloven dat het ontvangst al start op de website. Overzichtelik, eerlijke informatie en kleurrijk, dat is hotel Amerika. Wij geloven in blijvende herinneringen en heerlijk overnachten!

Stem op Hotel Amerika

Hotel Kogerstaete

Een overzichtelijke website, waarbij het gevoel van Texel gelijk overkomt op de bezoeker. Goed bruikbare op mobiele apparaten en een boekingsproces dat volledig geïntegreerd is in de website.

Stem op Hotel Kogerstaete

Hotel Aan Zee

Hotel Aan Zee probeert met de website het 'leukste hotelletje aan zee' uitstraling over te brengen op haar bezoekers. Dit wordt gedaan in combinatie met goede fotografie, een goede boekingsmodule en bezoekers vooral het gevoel te geven dat ze op het juiste adres zijn.

Stem op Hotel Aan Zee

Hotel Tummers

Onze website is overzichtelijk, rustig, de foto's geven een goed beeld weer van ons hotel.

Stem op Hotel Tummers

BE41 Hotel

What You See is What You Get, een unieke BEleving in een uniek Hotel, gelegen in een unieke stad.

Stem op BE41 Hotel

Antje van de Statie

Goede, duidelijke structuur in de website met focus op al onze producten: hotel, kamers en vergaderen. Ook fijn voor de bezoeker; een integratie met Google Translate zodat de website altijd te vertalen is in de gewenste taal van de bezoeker.

Stem op Antje van de Statie

Hotel The Exchange

Onze website is een fashion statement. Opvallend, creatief, eigenwijs en zelfs een beetje brutaal. Toch is het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ons karakter spat ervan af!

Stem op Hotel The Exchange

Morena Resort

Omdat deze helemaal aan het design en stijl van deze tijd voldoet. Mooi lettertype, letterspacing en kleurenpallet en filters. Makkelijk in gebruik, overzichtichtelijk en er is ook een niet zichtbare pagina /mymorena welke de gasten inzicht geeft in zijn of haar boekingdetails.

Stem op Morena Resort

Kloeg Collection

Met de website van Kloeg Collection weten we onze juweeltjes in Zeeland goed te presenteren. Mooie video wat echt het Zeeuwse gevoel weet over te brengen, draagt bij aan een goede customer journey en het begin van gastbeleving.

Stem op Kloeg Collection

Stadshotel de Graafschap

Mooiste streek van Nederland en website geeft goed weer wat ons kleine hotel in het centrum van Doetinchem te bieden heeft.

Stem op Stadshotel de Graafschap

Pincoffs

Krachtig beeld, kan sterk inspelen op actualiteit (arrangementen) en straalt daardoor urgentie uit, is plooibaar in tekst en beeld en goed vindbaar

Stem op Pincoffs

The Historic Huis ter Duin

Een combinatie van functionaliteit en het klassieke waar The Historic Huis ter Duin bekend om staat.

Stem op The Historic Huis ter Duin

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Bedacht en ontwikkeld met de hele customer journey van onze doelgroepen in het achterhoofd. Gastbehoeften staan centraal.

Stem op GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Gr8 Hotels

Een Gr8 website bij een Gr8 Hotel: Fris, uitnodigend en overzichtelijk

Stem op Gr8 Hotels

Hotel Casa Amsterdam

Omdat het een hele overzichtelijke en rustige website is en hij erg gebruikersvriendelijk is. Verder te lezen voor Nederlandse, Duitse, Frans en Engelse gasten! Onze website geeft direct de look en feel van het hotel; gezellig, kleurrijk en het grootste thuis van Amsterdam!

Stem op Hotel Casa Amsterdam

The Arcade Hotel

It's something different and outside the box. We talk to you as a person, not as a guest. We show you what you need to know and nothing more. Simple, and f*kn cool

Stem op The Arcade Hotel

Landgoed Lauswolt

De reis naar ware luxe begint al bij een bezoek aan onze website.

Stem op Landgoed Lauswolt

Sporthotel Iselmar

De website is overzichtelijk, passende en eerlijke foto's.

Stem op Sporthotel Iselmar

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Met een combinatie van tekst en (eigen) beeldmateriaal doen we er alles aan om onze websitebezoekers te niet alleen te informeren over onze mogelijkheden, maar juist ook te inspireren om te komen genieten van een werelds verblijf.

Stem op Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Badhotel Scheveningen

Gebruiksvriendelijk, goeie content, leuke teksten, gemakkelijke en snelle boekingsmodule.

Stem op Badhotel Scheveningen

Hotel-Restaurant "Lely"

Het weerspiegeld perfect ons "familiehotel" waar mijn ouders 28 jaar geleden begonnen zijn met een klein pensionnetje en waar wij nu verder gaan waar zij zijn gebleven.

Stem op Hotel-Restaurant "Lely"

XO Hotels Couture

Omdat deze bordevol informatie staat, in meerdere talen, responsive is gebouwd en last but zeker not least, bedacht en gemaakt, met heel veel passie, door de medewerkers zelf.

Stem op XO Hotels Couture

Max Brown Hotels

Max Brown werd in 2014 in Amsterdam opgericht met een eenvoudige visie: een hotel creëren waar mensen elke dag het maximale uit de dag halen. Bij Max Brown doen we de basics op zijn best, maar dat betekent niet dat onze hotels basic zijn. Integendeel. Kijk eens rond en je ziet meteen dat we aandacht hebben voor elk detail, zodat je het gevoel hebt dat je een local bent en niet een toerist. Bij ons geen uitgebreide kussenmenu’s en roomservice. Onze bedden zijn fantastisch, onze honesty fridge zit vol en er is een ruim assortiment snacks.

Stem op Max Brown Hotels

Pillows Hotels

Bij Pillows Hotels draait alles om genieten. Kwaliteit, aandacht en oog voor detail staan iedere dag centraal. De vernieuwde website moest daar een verlengstuk van zijn. Elegante lettertypes, strak design, fotografie van hoogwaardige kwaliteit en teksten waar tot de verbeelding wordt gesproken creëren een online zichtbaarheid die precies aansluit bij waar Pillows Hotels voor staat.

Stem op Pillows Hotels

Windhoek

Op onze eigen website proef je de sfeer van het fijne Bonaire. In de fotografie merk je de chille sfeer die we hebben en krijg je een goede impressie van wat voor accommodaties we allemaal te bieden hebben. Verder kunnen gasten ook makkelijk met ons in contact komen via whatsapp, dat scheelt weer belkosten naar het buitenland ;).

Stem op Windhoek

Hotel Botticelli

Onze warme en vooral bijzondere website straalt ‘la dolce vita’ uit. De sfeer die we plaatsen op de website zien gasten ook echt terug in ons hotel, wat uiteindelijk ons verhaal op een perfecte manier weet te vertellen.

Stem op Hotel Botticelli

ZIES Boutique Hotel

ZIES combineert al het moois dat onze zaak te bieden heeft; het boeken van een mooie hotelkamer, met een goed overzicht van onze wijnbar en bistro.

Stem op ZIES Boutique Hotel

Hotel Klein Zwitserland

Je proeft gelijk de sfeer van het Limburgse Heuvellandschap op onze website. Gasten kunnen er makkelijk een boeking maken en we hebben veel mogelijkheden om informatie over ons restaurant te plaatsen.

Stem op Hotel Klein Zwitserland

Luttik

Geeft precies de sfeer weer van ons hotel.

Stem op Luttik

Hotel Maassluis

Prachtige foto's die een goed beeld geven van ons hotel.

Stem op Hotel Maassluis

BizarBazar

Bizar mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Stem op BizarBazar

Golden Tulip Keyser Breda

Overzichtelijk, mooie afbeeldingen, in een paar klikken wijzer, duidelijke aanbiedingen en ook op mobiel overzichtelijk.

Stem op Golden Tulip Keyser Breda

Hotel Old Dutch

Overzichtelijk , duidelijk, smalle info makkelijk vindbaar. Gasten krijgen een mooi beeld inzake ligging en beleving van ons bedrijf.

Stem op Hotel Old Dutch

Hotel Steeds aan Zee

In Coronatijd opnieuw gemaakt, met aantrekkelijk beeldmateriaal, een mooie impressie van het hotel en wat er te doen is in de omgeving. Relevante links naar toeristeninformatie en voor de kust belangrijke zaken zoals 'veilig strandbezoek'. Ook is duidelijk in beeld gebracht wat onze historie is en het team dat de gasten in de receptie ontvangt. Last but not least, het belangrijkste is om gasten direct op onze site te laten boeken, maar niet op een schreeuwerige manier.

Stem op Hotel Steeds aan Zee

Hotel Prinsenhof Groningen

Wij zijn trots op het beeld op onze site.

Stem op Hotel Prinsenhof Groningen

The Dylan Amsterdam

Rustige website met focus op fotografie. Persoonlijke boutique gevoel komt goed uit de verf. Vanuit UX is de focus op het doel van de gast (i.e. Private Dining en Bruiloft en niet een standaard hotel presentatie van de zalen en capaciteit). Ondersteuning via FB messenger wat meeste gasten gebruiken en niet via een 3e chat app, waardoor gasten die verder browsen niet meer te bereiken zijn.

Stem op The Dylan Amsterdam

BUNK hotels

De BUNK hotel website vertelt het verhaal van BUNK. Van het tot stand komen van het idee tot de gekke foto's en filmpjes van de hotels. We proberen op een duidelijke en eerlijke manier ons product te verkopen, altijd met humor. De website is inmiddels in 5 talen beschikbaar.

Stem op BUNK hotels

Asterisk Hotel

Wij zijn trots op ons hotel en dat is te zien op de website. Naast alle benodigde zakelijke informatie over onze kamers, faciliteiten en locatie, vind je informatie over ons leven als hoteliers en onze persoonlijke geschiedenissen met het hotel. De foto’s van onze kamers zijn door Lisa zelf gemaakt en laten eerlijk zien wat gasten van ons mogen verwachten. We hebben video’s gemaakt die laten zien hoe je ons hotel kunt bereiken vanaf Schiphol. Mochten onze gasten nog meer voorpret willen hebben over hun aanstaande bezoek, dan valt er voldoende te zien en beleven op Lisa’s blogs. Ik zou zeggen, schenk je favoriete drankje in, ga er een goed voor zitten en laat je verrassen door onze website!

Stem op Hotel Asterisk

Hotel the Match

De mooiste website is nogal subjectief en daardoor een rekbaar begrip. Is de mooiste met de meeste informatie, de mooiste afbeeldingen of de vele effecten. Of is de mooiste die een hoge conversie heeft? In mijn beleving moet een website prikkelend zijn, de zintuigen bespelen, een begeerte opwekken om dit hotel te boeken en zo zelf te ervaren. Zo niet, in ieder geval de "dwell time" te maximaliseren.

Stem op Hotel the Match

Boho Bohemian Boutique Hotel

De uitstraling van het hotel komt goed overeen. De kleuren, de sfeer, precies het product wat we willen neerzetten!

Stem op Boho Bohemian Boutique Hotel

Amsterdam Teleport Hotel

De uitstraling van het hotel komt goed overeen. De kleuren, de sfeer, precies het product wat we willen neerzetten!

Stem op Amsterdam Teleport Hotel

Kazerne

Omdat op onze website het mooiste hotel van Nederland staat.

Stem op Kazerne

Hogerhuys

Ons hotel past perfect bij deze website; mooi design en weet het verhaal goed over te brengen.

Stem op Hogerhuys

Dolphin Suites

Overzichtelijke en verzorgde homepage, eigen service portal, visueel mooi weergegeven pagina’s, fris en vriendelijke uitstraling door gebruik van kleuren uit het logo, gebruiksvriendelijke menubalk.

Stem op Dolphin Suites

Corendon Mangrove Beach Resort

Simpel, fris en bevat alle nodige informatie.

Stem op Corendon Mangrove Beach Resort

Curaçao Marriott Beach Resort

Onze pagina op de Marriott site weet goed ons hotel te tonen. What you see is what you get.

Stem op Curaçao Marriott Beach Resort

Bahia Apartments & Diving

Naast het feit dat wij appartementen verhuren via onze website, kun je hier ook heel makkelijk alle info vinden over al het moois dat Curaçao te bieden heeft!

Stem op Bahia Apartments & Diving

Lagoon Ocean Resort

De sfeer van het mooie Playa Lagun vind je terug in onze website. Mooie foto's en dezelfde relaxte sfeer!

Stem op Lagoon Ocean Resort

Baoase Luxury Resort

Het mooiste beach resort op Curaçao verdient de titel van beste hotel website :-). De fotografie straalt luxe uit en alles op de website is heel makkelijk om doorheen te navigeren.

Stem op Baoase Luxury Resort

Sirena Bay Estate

Een leuke speelse website; alle informatie over onze website is aanwezig en gasten kunnen makkelijk real-time een boeking maken. Verder is de website ook in twee talen beschikbaar.

Stem op Sirena Bay Estate

The Bellafonte

De website is ontworpen om meer aandacht te schenken aan wat Bonaire te bieden heeft. Onze website neemt je mee op reis beginnend bij de pagina over Bonaire en waarom dit dé ideale bestemming is. Deze pagina leidt uiteindelijk naar de pagina waar alle activiteiten beschreven staan voor het eiland en ten slotte ontdekt de bezoeker ons hotel.

Stem op The Bellafonte

B&B Kas ChuChubi

Het vertegentwoordigt ons, onze passie voor hetgeen wat we doen en waar we trots op zijn.

Stem op B&B Kas ChuChubi

Blue Bay Golf Resort Curacao

Onze slogan "Enjoy life!" spat ervan af!

Stem op Blue Bay Golf Resort Curacao

Harbour Village Beach Club

Ontdek Bonaire! Dat is wat onze website uitstraalt! Je wilt gelijk met je voetjes het strand in door de mooie beelden en kan daarbij makkelijk een boeking maken via de boekingsmodule.

Stem op Harbour Village Beach Club

Stay at 7

Do I need to say more? :D

Stem op Stay at 7

Delfins Beach Resort

Omdat onze website op beeld net zo mooi is als ons resort in het echt. Daarnaast is de website ook nog fucntioneel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. En wie wordt er nou niet blij van al die zonnige beelden.

Stem op Delfins Beach Resort

Landgoedhotel Woodbrooke Barchem

Onze website geeft door haar kleurgebruik en fotografie precies de sfeer weer die we willen uitstralen. Rust, ruimte, ongedwongen en sfeervol. Een informatieve website waarin we een heel duidelijk beeld geven van wat onze locatie en haar omgeving te bieden heeft.

Stem op Landgoedhotel Woodbrooke Barchem

Stichting Stayokay

Met onze website stralen we een echt getaway gevoel uit. Je kunt makkelijk boeken en what you see is what you get.

Stem op Stichting Stayokay

Vragen?

Stuur een mail naar info@hotelwebsiteoftheyear.com of bel + 31(0)20-5313333.